може хтось підскажимть норми, офіційна інформація тест драйви то що
Цікавить ресурси
- стойки
- колодки
- глушник
- шини літні
звісно що заводське
підскажить будь ласка, а то ми сперичаємось з керівником транспортного цеху
на ТО все расскажут, но шины говорят нормально на ней проходят летние, она легкая, если по городу, чистый асфальт
на ТО все расскажут, но шины говорят нормально на ней проходят летние, она легкая, если по городу, чистый асфальт
ти не зрозумів питання ... мене не цікавить що скаже який мастер на СТО, мені треба норми офіціальні тесд драйви то що ...
Конкретно мені треба знати що аміки з завода вмирають на 100 км, літня резина умирає через 50 тис., глушник перегарає через 3-4 роки то що ...
авечка вже проїхала 90 тис., я особисто проїхав на ній 60 тис. І завжди сперичаюсь з мастером можно було ще аля почекати, він завжди мені доказує що у мене все виходить з ладу раніше чим по нормі, хоча у самого норми немає. Ось я і задумав з*ясувати ....
ну з цим він ще згоден, а ось про стійки так сперичаємось ... ну ось мені сьогодні на 90 тис. (авто вже 4 роки) поміняли стійки, постало питання що це дуже рано.
блин, ну сколько там эти стойки стоят? пусть поменяет, от греха подальше. а то разобьется вся ходовка - потом будете думать, кто провтыкал.
. И ещё на многое есть, только это их хлеб, поэтому правды очень сложно добиться. Да и не стоит оно того. С ними проще дружить.
- стойки -15-20 тккмчото я ачькую начинать щетать калькуляцию, бо хочу исчо и дицке цимерман чи брембо поменять
- колодки -40-60 ткм
- глушник - 3-5 лет
- шини літні - 40-60 ткм
зависит от места и стиля эксплуатации ...
- стойки -15-20 тккм