autoua
Это мобильная версия форума. Перейти на обычную версию форума ×
Вход
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

А тошнотов в левом ряду то никто не любит

Yashka | V.I.P **
22 ноября 2012 в 17:28
Читаль, плакаль...

По причине дурости по части ссылок на картинки, могу только линк привести на оставшиеся 5 типов тошнотов

6 People Who Should be Banned from Driving in the Left Lane

PS Кстати, камментаторы там тоже жгут как и у нас
Змінено Yashka (17:30 22/11/2012)
TUK | важничающий писатель **
Re: А тошнотов в левом ряду то никто не любит
[Re: Yashka] 22 ноября 2012 в 17:30
Kyg1 | Достоевский *
[Re: Yashka] 22 ноября 2012 в 17:32
Раніше якось не звертав увагу,але вчора-сьогодні зрозумів,що інколі Лаччет правий...По Заболотного взагалі їхати неможливо,правий ряд їде за 80,а в лівому 60 ледве чухають ...
HolyShit | старый писатель **
[Re: Kyg1] 22 ноября 2012 в 17:40
Kyg1 22.11.2012 17:32 пишет:

Раніше якось не звертав увагу,але вчора-сьогодні зрозумів,що інколі Лаччет правий...По Заболотного взагалі їхати неможливо,правий ряд їде за 80,а в лівому 60 ледве чухають ...

Живу там. Подтверждаю
logrus | СуперСтар ***
[Re: Yashka] 22 ноября 2012 в 17:54
Одно радует: дыбилы есть не только в нашей стране.
eugene_za | Достоевский ***
[Re: logrus] 22 ноября 2012 в 17:57
logrus 22.11.2012 17:54 пишет:

Одно радует: дыбилы есть не только в нашей стране.

Да это не радовать, а огорчать должно - некуда уехать, везде они.
Мешканець дороги | опытный писатель *
[Re: Kyg1] 22 ноября 2012 в 18:07

Коли там дозволено їхати не більше 60 км/год, я би не сказав, що 60 ледве чухають.
Zug | Супер писатель! *
[Re: Yashka] 22 ноября 2012 в 18:12
Yashka 22.11.2012 17:28 пишет:

6 People Who Should be Banned from Driving in the Left Lane

PS Кстати, камментаторы там тоже жгут как и у нас

А у пиндосов что, нельзя справа опережать?
Kyg1 | Достоевский *
[Re: Мешканець дороги] 22 ноября 2012 в 18:13
Мешканець дороги 22.11.2012 18:07 пишет:

Коли там дозволено їхати не більше 60 км/год, я би не сказав, що 60 ледве чухають.

Так так,звичайно,тут всі їздять лише 60км на годину,і нікого не напружує,що сидиш у машини на хвості по 5 хвилин,поки воно дозволить тобі поступитись дорогою.. Я не одобрюю "гонщиків",проте 90 там можно їхати досить спокійно..В принципі там десь так всі і їдуть...І всі як один знають,за яким поворотом "ДАІ" стоїть з фарою)Так само як на ДАрницькому мосту....Летять по 140-160(вночі),а перед з'їздом всі їдуть 79)
Ross_ | важничающий писатель **
[Re: Kyg1] 22 ноября 2012 в 18:47
Kyg1 22.11.2012 18:13 пишет:

Так так,звичайно,тут всі їздять лише 60км на годину,і нікого не напружує,що сидиш у машини на хвості по 5 хвилин,поки воно дозволить тобі поступитись дорогою.. Я не одобрюю "гонщиків",проте 90 там можно їхати досить спокійно..В принципі там десь так всі і їдуть...І всі як один знають,за яким поворотом "ДАІ" стоїть з фарою)Так само як на ДАрницькому мосту....Летять по 140-160(вночі),а перед з'їздом всі їдуть 79)

Летом иногда там ездил. Очень доставляют эти нетошноты, сгоняющие и летящие по левому ряду 90-100, а потом едущие с точно такой же скоростью по новообуховской и не хотящие уступить левый ряд тем кто едет быстрее. Я еду там 80 до знака Киев, потом до газончика 110 и после газончика 130. По ГПС . Так вот все те кто круто летел 90 в городе я обгоняю через пару минут после светофора на трассе.
Molfar | member
[Re: Ross_] 22 ноября 2012 в 18:56
А ведь нижним пунктом левополосатиков идут как раз те, кому тошноты мешают
Vaschek | Достоевский *
[Re: Molfar] 22 ноября 2012 в 19:18
Ага а мне особенно нравятся нетошноты которые хотят ехать быстрее в левом ряду в плотном потоке, при чем когда все ряды забиты, только из за того что у него БЧЖ и он мегауспешным себя считает... а потом начинается скорость потока средняя 40км/ч, так пля средний ряд продвинулся на два корпуса быстрее, тулюсь туда, о пля в крайнем разрыв туда... пляяяя таммаршрутка... режу того кто слева яж на БЧЖ... При этом если считать от его начального положения все давно уже проехали...

На картинке сверху типичный пример нетошнота (галубенький последний), ни как не определится в каком ряду ехать, к умным или к красивым
Змінено Vaschek (19:20 22/11/2012)
[Re: Kyg1] 22 ноября 2012 в 20:38
Kyg1 22.11.2012 18:13 пишет:

Але якщо, як ти казав, правіша смуга їде за 80 км/год, то йому немає сенсу туди перестроюватись, щоб пропустити; краще тобі туди перестроїтись, якщо є можливість.
Kyg1 | Достоевский *
[Re: Мешканець дороги] 22 ноября 2012 в 20:41

Але якщо, як ти казав, правіша смуга їде за 80 км/год, то йому немає сенсу туди перестроюватись, щоб пропустити; краще тобі туди перестроїтись, якщо є можливість.

Ну якщо детальніше ,то було декілька машин,які плелися в лівій смузі,і нікого не пускали..Так от і їздили машинки по рядах....
Kyg1 | Достоевский *
[Re: Ross_] 22 ноября 2012 в 20:43

Летом иногда там ездил. Очень доставляют эти нетошноты, сгоняющие и летящие по левому ряду 90-100, а потом едущие с точно такой же скоростью по новообуховской и не хотящие уступить левый ряд тем кто едет быстрее. Я еду там 80 до знака Киев, потом до газончика 110 и после газончика 130. По ГПС . Так вот все те кто круто летел 90 в городе я обгоняю через пару минут после светофора на трассе.

У кожного свої таракани в голові...Хтось по місту їде 120, і по трассі 120)хтось по місту повзе,а на трассі в нього кров бурлить)
Vaschek | Достоевский *
[Re: Kyg1] 22 ноября 2012 в 20:46
Kyg1 22.11.2012 20:43 пишет:

У кожного свої таракани в голові...Хтось по місту їде 120, і по трассі 120)

Не знает как круиз выключить
[Re: Kyg1] 22 ноября 2012 в 20:47
Kyg1 22.11.2012 20:41 пишет:

Ну якщо детальніше ,то було декілька машин,які плелися в лівій смузі,і нікого не пускали..Так от і їздили машинки по рядах....

А була можливість тобі перестроїтись правіше і випередити їх?
[Re: Yashka] 22 ноября 2012 в 20:51
Мене ось що дивує.
Ситуацію в якій країні описував автор цієї статті? Судячи з того, що відстані виражені в милях, рух правосторонній, можна припустити, що це США (які є ще такі країни?). Але в США, здається, немає принципу "якнаправіше", там дозволено рухатися по будь-якій смузі незалежно від зайнятості правішої смуги.
sashkaa | V.I.P **
[Re: Мешканець дороги] 22 ноября 2012 в 21:00
В США ще від штату багато чого залежить.
[Re: sashkaa] 22 ноября 2012 в 21:05
sashkaa 22.11.2012 21:00 пишет:

В США ще від штату багато чого залежить.

Так, дійсно. Почитав трохи Вікіпедії, теж це побачив. Значить, деякі з обвинувачень в статті стосуються лише деяких штатів.
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

Додаткова інформація
Модератор:

AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

0 користувачів і 27 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Переглядів теми: 4936