Як з цим боротися - хто знає?
З старшим такої проблеми немає, а от менша - просто караул, що хоче те й творить і немає сил відмовити.
Змінено Hrust (13:13 05/12/2012)
і нахабно керує татом (мною).
З старшим такої проблеми немає, а от менша - просто караул, що хоче те й творить і немає сил відмовити.
Если есть жена, то она и виновата.
знаходь в проблемі добрі риси. як думаєш: хто з двох в старості вас доглядатиме?
знаходь в проблемі добрі риси. як думаєш: хто з двох в старості вас доглядатиме?Очень наивно такими критериями мыслить-нифига не показатель.
знаходь в проблемі добрі риси. як думаєш: хто з двох в старості вас доглядатиме?
Ну про догляд ще рано, а добрі риси все одно є.
Питання в тому, що вона в свої 4 роки дуже вміло маніпулює мною, і добивається свого частіше за все ласкою, а не сльозами чи істерикою. На істерики не ведусь в принципі так вона і не влаштовує їх, а діє іншими методами.
Мені просто цікаво це тільки в мене таке?

і нахабно керує татом (мною).
как можно добиться желаемого от мамы, от папы, от дедушки с бабушкой, к каждому находит индивидуальный подход, детки такие хитрющиеой, да

Женщина растёт!![]()
Главное вовремя понять когда уже наглеж начнется и вовремя остановить(разговоры, убеждения)
я вже сміюсь по себе що це все на рівні ДНК закладається.Аха)) например как мне досталась блАндинка с голубыми глазами)) где-то около двух лет на мое замечание заявила:
Мені просто цікаво це тільки в мене таке?

У самой такая растет. Просится на руки, говорю "Зайка, ну пожалей маму, у мамы ручки уже болят" - "Я тебя так лублу, мама! Бери на ручки!" и такое хлопанье ресницами, что аж сквозняк ощущается