Для домашних систем нужно резервное питание. В среднем 0,5 кВт(можно и больше,цена?)
Кто посоветует и подскажет, что брать: генератор(бензин дизель) или инвертер 12-220?
Для домашних систем нужно резервное питание. В среднем 0,5 кВт(можно и больше,цена?)а шум? неважен типа?
Кто посоветует и подскажет, что брать: генератор(бензин дизель) или инвертер 12-220?
Для домашних систем нужно резервное питание. В среднем 0,5 кВт(можно и больше,цена?)
на 0.5 квт генератор не потрібен. в мене на дачі стоїть автомобільний акумулятор плюс інвертор і прекрасно справляється з котлом і аварійним освітленням (200-400 ват) до 10-ти годин.
на 0.5 квт генератор не потрібен. в мене на дачі стоїть автомобільний акумулятор плюс інвертор і прекрасно справляється з котлом і аварійним освітленням (200-400 ват) до 10-ти годин.
это как? у меня новый 100А аккум, ради эксперимента, пропитал котел газовый неполных 4 часа
это как? у меня новый 100А аккум, ради эксперимента, пропитал котел газовый целых неполных 4 часа
это как? у меня новый 100А аккум, ради эксперимента, пропитал котел газовый целых неполных 4 часа
котел феролі 32 турбо. в режимі стаціонарної роботи бере біля 120 ват з них 80 циркуляційний насос. при пуску бере всі 400+ ват (стартові токи плюс електророзжиг).
маємо 120 ват / 12 вольт = 10 ампер. таким чином 100 ампер-годинний акумулятор в теорії має 10 годин таку потужність видавати без проблем. в реалі з автомобільним акумулятором не так. але ж і котел працює в імпульсному режимі вкл-викл десь 50х50 часу. що для автомобільного акумулятора якраз гуд - він глибокий розряд не любить але з разовою нагрузкою справляється легко. тому після 2-3-х років на машині мій акумулятор йде в котельню і до того як померти ще пару років паше там. (взагалі в мене їх там два по 65ач запаралелені). ну і інвертор акумулятор нонстоп підзаряжає що йому добре теж.
для насоса котла, парочка лампочек, роутер и ноут.
Есть для авто преобразователь, ват 300.
автоинвертор не подойдет. во первых выдает неправильную синусоиду, для насоса котла надо правильную. во вторых нужен нормальный ноль для котла. вернее для контроля поджига.
автоинвертор не подойдет. во первых выдает неправильную синусоиду, для насоса котла надо правильную. во вторых нужен нормальный ноль для котла. вернее для контроля поджига.
про синусоїду правильно сказано тільки інверторів таких практично нема в продажі за вмєняєму ціну щоб синусоїду видав. абсолютна більшість видає всякі прямокутники чи трикутники чи сходинки. я в себе кілька перепробував поки знайшов приємлємий - насос гудить трохи але працює.
про ноль фігня - що таке нормальний ноль? (хоча напевне від котла залежить але не думаю що сильно). в генераторі теж ноль "не нормальний" але ж працюють котли. тут не в нолі справа а котел заземляти треба і все буде працювати.
(ми говоримо про побутові котли а не промислові)
а за акумулятор не знаю. в мене від автомобільних ще й б/у акумуляторів по пару років котел працює і нічого. ясно що якщо автомобільний акумулятор весною відключити а тільки осінню спробувати знову підключити то йому ппц настане. само собою мінімум раз в місяць акумулятор треба проганяти і підзаряжати навіть якщо котел не працює.
ИБп должен иметь сквозной ноль. пробовал даже ексеприментальным путем - не той стороной вилку котла вставишь - нет поджига. На котле на вилке даже обозначено.
ИБп должен иметь сквозной ноль. пробовал даже ексеприментальным путем - не той стороной вилку котла вставишь - нет поджига. На котле на вилке даже обозначено.
от блін. що таке "сквозний ноль" в той момент коли котел працює не від мережі а від акумулятора? коли від мережі - в контексті всяких трансформаторів розумію. а коли від акумулятора? в голову приходить тільки одне - ноль у вас використовується в якості заземлення чи точніше "маси" для розжигу. світла нема але ж провода нікуди не ділись ноль практично заземлений десь там на трансформаторі а масу десь треба взяти. от і треба вам "сквозний ноль-проводок". це або котел такий хитрий або таки заземлення нормальне треба.
в голову приходить тільки одне - ноль у вас використовується в якості заземлення чи точніше "маси" для розжигу. світла нема але ж провода нікуди не ділись ноль практично заземлений десь там на трансформаторі а масу десь треба взяти. от і треба вам "сквозний ноль-проводок". це або котел такий хитрий або таки заземлення нормальне треба.
котел самый стандартный итальянский херман... у него контроль полждига на ноль заведен. так сделано во многих . здесь читаем популярно... ИБП еще и формирует ноль виртуальный при работе от батареи http://www.mastercity.ru/archive/index.php/t-48014.html