Можливо, шановне панство допоможе знайти мені серед київських супер-пупермаркетів той, на полицях якого, на мене чекає та сама ОЛИВКОВА олія.
красно дякую

я пила її з превеликим задоволеннямО_О масло пьют?
я пила її з превеликим задоволеннямО_О масло пьют?
[
У греков легкий перекус: Пара долек хлеба, слегка пропитанных (главное) хорошим оливковым маслом и посыпанным измельченным орегано (соль по вкусу) - реально вкусно и сытно...![]()

кукурузное или что там олейна делает традиционное не покупается практически вообще
Хорошими, в Греции считаются оливки выращенные в регионе Каламата и масло Kalamata Extra Virgin Olive
чудове джерело вітаміну є, який потрібен, щоб бути красунею

они в Киеве есть, или только в Крыму?Хорошими, в Греции считаются оливки выращенные в регионе Каламата и масло Kalamata Extra Virgin Olive
купил масло и чай, пока все нравится.
[
У греков легкий перекус: Пара долек хлеба, слегка пропитанных (главное) хорошим оливковым маслом и посыпанным измельченным орегано (соль по вкусу) - реально вкусно и сытно...![]()
не знаю як там в греків, я там не була, але я полюбляю зранку натщесерце випити олійки - дуже корисно, в т.ч. чудове джерело вітаміну є, який потрібен, щоб бути красунею
п.с. а якщо до легкого грецького перекусу додати ще хорошого м'ясця, наприклад прошутто, та червоного вина, то ........... мммммммммммммм нехай весь світ зачекає![]()