Питання - на якій підставі з мене можуть вимагати грошей за те що машина стоїть на вільному місці?
P.S. машина проїзду інших транспортних засобів не заважає.
Змінено admdz (11:36 27/01/2013)
І є місця не розмічені, під стіною, власне загальне місце для проїзду.с какого чуда твоё корыто стоит на проезде? радуйся что разрешают за деньги. второй вариант - тебя там быть не должно.
Питання - на якій підставі з мене можуть вимагати грошей за те що машина стоїть на вільному місці?
P.S. машина проїзду інших транспортних засобів не заважає.твоё мнение на это счет скорее всего никто не разделяет.
повторюю - машина нікому не заважає, скарг від інших користувачів паркінгу немаєс какого дива твое авто стоит в пожарном проезде (перекрывает пожарный проезд)?
мене власне цікавлять законні підстави сплати за таке місце а не моральні повчання.
Никого не интересует заважае или нет. Проезд есть проезд.
повторюю - машина нікому не заважає, скарг від інших користувачів паркінгу немаєс какого дива твое авто стоит в пожарном проезде (перекрывает пожарный проезд)?
мене власне цікавлять законні підстави сплати за таке місце а не моральні повчання.
тот, кто разрешил тебе там поставить машину, кой-чем рискует - вполне законно за риски брать деньги. не хочешь давать денег - рискуй машиной и ставь машину в другом месте.
от щодо законності і питання.начнем с законности твоего появления в паркинге, если ты не являешься ни владельцем паркоместа, ни арендатором. рейдерский захват?
давай я у тебя дома свой чемодан поставлю.
конечно же бесплатно. какие могут быть деньги, мы ж соседи.
ну чего ты - он же не мешает никому, в уголочке.
ты же все равно тем углом не пользовался, он пустой был.
проходу не мешает - можно легко переступить, или обойти, тебе зарядка даже полезна будет.
что в чемодане - не твое дело.
PS кстати, завтра дружбаны мои придут, им надо тумбочку и шкаф где-то приткнуть на время ремонта. ты не переживай, оно тебе мешать не будет. [/цит Два велика,мой и малого ,возьмёте?![]()
ваще удивляет подобные вопросы от человека владеющего двумя авто.. или "чиста парулить" разрешают в рабочее время?
я ж питання розмістив у розділі закон
чому мені відповідають люди які не розрізняють право приватної і загальної власності![]()
чому мені відповідають люди які не розрізняють право приватної і загальної власності![]()

у власника двох авто є тільки ОДНЕ паркомісце у цьому паркінгу
Паркінг і є приватна власність. Спільна часткова (чи сумісна, не суть важливо) власність людей, які вклали кошти і приватизували паркомісця. Ті місця, які орендуються, теж кимось приватизовані (забудовником, інвестором). Загальний проїзд належить порівну всім ВЛАСНИКАМ, а не лівим людям з вулиці.![]()
Паркінг і є приватна власність. Спільна часткова (чи сумісна, не суть важливо) власність людей, які вклали кошти і приватизували паркомісця. Ті місця, які орендуються, теж кимось приватизовані (забудовником, інвестором). Загальний проїзд належить порівну всім ВЛАСНИКАМ, а не лівим людям з вулиці.