Перебрав множество вариантов перед покупкой авто,остановился на Нексии.Что вы скажете об этом автомобиле?
АБС і подушка, дійсно, в Ланосах бувають.
Перебрав множество вариантов перед покупкой авто,остановился на Нексии.Что вы скажете об этом автомобиле?
Скажу про мінуси:
- безпека ;
- метал кузова (рано чи пізно починає гнити).
Те, що вам будуть писати про набагато кращу безпеку Ланосів і набагато кращий в них метал, лукавство. Ну відсотків 10%, можливо, кращий.АБС і подушка, дійсно, в Ланосах бувають.
Плюси: кліренс (особливо в 16-кл, там 165 влітку і навтіь більше взимку), багажник 510 л, дешевизна з/ч. Надійність ( жодного разу не підвела в дорозі крім випадку, коли сів акум, і то заряджати не пробували, одразу новий купили).
Падає в ціні більше, ніж Ланос. Авто 2007-го року майже у повному фулі - 4 ЕСП, ГУР, кондіціонер, 16 кл.(крім литих дисків) зараз коштує не більше 6 тис. у.о.
Нову ми б з висоти теперішнього досвіду вже не брали б (втім, ми брали у кредит, і варіантів купити хороше б/у за 8-10 тис. у.о.) не було. Якщо у вас варіант такий, можливо.![]()
Скажите пожалуйста, а какой у Вас был пробег, что-нибудь ломалось? какой расход, может еще какие особенности. Спасибо
). ТО, само собою розуміється, кожні 10 тис. Щодо витрати пального, одразу попереджаю, що на 16-клапанному авто він вищий, ніж на 8-клапанному. Взимку, місто, пробки, кондиціонер, щоб скло не пітніло - і до 11.
Влітку, траса - те, що пише виробник, і 7 виходить в економному режимі, здається, інколи навіть менше заявленого виробником буває на десяті долі літру. Тому кому не треба ганяти чи постійно їздити по трасі з необхідністю додаткових кінських сил для обгону, можна брати і 8-клапанну. З іншого боку, там різниця в кліренсі, кому їздити на дачу по грунтовках чи піску, може бути важливо (порівнювали всім клубом, якось поїхали на рибалку, повертатися треба було вгору по піщаній дорозі, 16-клапанна виїжджає, 8-клапанну штовхають
). В будь-якому разі навіть їздить краще на 92-му (за бажанням фішку можна виставити або на 92-й, або на 95-й, але в останньому немає сенсу при нашій якості бензину).Какие еще есть варианты в данном ценовом диапазоне? Если жига, или ланоз в комплектации бубен, то думать особо нечего.
Какие еще есть варианты в данном ценовом диапазоне? Если жига, или ланоз в комплектации бубен, то думать особо нечего.
Як каже мій чоловік, "ну є відчайдушні люди, які беруть китайців".![]()
До речі, додам, що там є різниця і по запчастинах.
По дiаметру однаковi, але рiзнi посадочнi мiсця. На 13-й можна поставити 14-й, а на 14-й 13-й не поставиш.
я бы смотрел Приору новую, она лучше Нексии или смотрел Ланос он уж точно лучше Нексии, что подтвердила миллионная армия украинцев![]()
я бы смотрел Приору новую, она лучше Нексии или смотрел Ланос он уж точно лучше Нексии, что подтвердила миллионная армия украинцев![]()
А чем Приора лучше? нексия в базе 8 т.у.е тоит - ланос все-таки дороже. Если сравнивать за 10 т.у.е комплектации - я б взял Ланоса, это да. Хотя за эти деньги у нексии будет мотор 1,6 16кл 106 л.с., а у ланоса менее динамичный восьмиклапанник - это кому что нужно. А вот если говорить о бюджете 8 т.у.е. - взять вроде и некого. к тому же по слухам на нексию потом кондиционер доставить не проблема.
А чем Приора лучше? нексия в базе 8 т.у.е тоит - ланос все-таки дороже. Если сравнивать за 10 т.у.е комплектации - я б взял Ланоса, это да. Хотя за эти деньги у нексии будет мотор 1,6 16кл 106 л.с., а у ланоса менее динамичный восьмиклапанник - это кому что нужно. А вот если говорить о бюджете 8 т.у.е. - взять вроде и некого. к тому же по слухам на нексию потом кондиционер доставить не проблема.
Нексия бомж комплектации, даже без ГУРа - 8750$, ну а от Ланоса в первую очередь отличается посадкой.
.