Куда обратиться, что попить и т.д.? Есть ли смысл сдавать анализы и идти к врачу?
Змінено juiT (22:53 13/08/2013)

Гельминты, а может и аскарида. Да блин, печалька.
Пойдем наверно к врачу.
Гельминты, а может и аскарида. Да блин, печалька.
Пойдем наверно к врачу.
Мда.. Лечение по интернету ребенка - это круче чем лечить по интернетам себя. Веди к врачу. сдавай анализы...
А лекарств - туча, все токсичны,
При гельминтах, как правило, повышены эозинофилы (пусть меня поправят, если не правильно написала), поэтому по развернутому анализу крови их впролне можно диагностировать. А лекарств - туча, все токсичны, но что поделать, пирантел, декарис и пр.
За много лет использования ни рвоты, ни поноса не было. Только внимательно смотри страну производителя(я беру польский) 

п.с. хтось щось чув про кисневі клізми від глистів![]()
Ну, поставили мені разів 5 ці кисневі клізми. Не без пригод, одного разу мене лікарка чи медсестра забула у процедурному кабінеті і не згадала, навіть коли мама телефонувала, добре, що хоч перед уходом перевірила. Пролежала я з тою клізмою години 3.
Певно, від того вони всі подохли, тому що в наступному аналізі вже нічого не знайшли, як і в усіх наступних в житті. Ну є ще варіант, що перший аналіз був помилковий, але клізми такі робили.
. Т.я. сорбент не пили, а лямбліі, коли дохнуть утворюється багато токсинів на що одразу відреагувала підшлункова таааааааким ацетоном, що капець (температура 39, лежить пластом ....... )
Этапяць. В анналы медицинских форумов!!!!

; (Гастроенторолог, яка дивилась малого сказала, що ацетон наслідок лікування лямблій ваше ставлення до гатроенторологів я знаю, але вони є подабається це комусь чи ні
)
Надо идти к педиатру и принимать решения. БМ норм педиатр не отправляет с такими проблемами к паразитологу, а решает вопрос сам.