"Имею возможность купить козу, но не имею потребности" (с)
Прийшов час подумати на кого міняти родинне авто Golf Plus, якому незабаром стукне 6 років та 200 тик. км.
Машина щоденно використовується як "шкільний автобус" та досить часто як авто для коротких та дальніх мандрівок для 3-х чоловік. Раз-два на рік для перевезення чогось більш об'ємного (пральна машина, крісло, тощо) з Києва до Гурзуфу. Тому іноді багажника не вистачає.
Шукаю щось ціною до $40 тик. З моїм пробігом думаю про дизель (за 6 років Гольф зжер бензину на 120% своєї первісної вартості). Дружині потрібний тільки автомат. Кроссовер не хочу я, дружина не хоче седан. Думали за Golf Variant або Touran, але на даний момент дружина вважає що вони задовгі.
У родини ВАГ головного мозку, причому у дитинки в сильно запущеному стані (вона не сприймає навіть Seat та Skoda). Але я хочу вилікуватися, тому намагаюся подивитися ширше.
Кинув оком на Ford. Зараз вони дешевші VW, економніше, мають більше фаршу і т.д. Але Ford C-Max чомусь є в комплектації тільки на ручці з двигунами в 1000 см3.
Дружина пропонує взяти якесь "легке б/у" віком до 1 року, але щось мені здається, що подібні практичні машини швидко просто так не скидають, і не факт, що це "легке б/у" не вийде більш проблематичним ніж власний 6-річний корч. Але навіть якщо погодитися, в голову нічого не лізе.
Відчуваю, що дочекаюся нового Golf Plus та за рік візьму його.

Та же ситуация у меня. Вывод - в профиле!

Буквально миллиметры.