Потрібна Ваша допомога.

Вибираю особисто для себе седан.
Спочатку фаворитом була Mazda 6 (2013) АТ 2.5, в максимальній комплектації, але після тест драйву зрозумів, що крім зовнішності там і вибирати немає чого, особливо це стосується комфорту салону (не ображайтесь власники Мazd, це моя особиста думка і вона може відрізнятися від Вашої).
Після тест драйву Mazda 6, в салоні на Петрівці, пішов собі далі засмучений по Московському проспекту до салону VW на тест драйв Passat 1.8 TSI DSG, але по дорозі вирішив зайти в салон Toyota подивитися на Camry (відразу скажу, що ніколи не являвся шанувальником дизайну даної марки авто)… І що Ви думаєте, протестувавши 2.5 6AT Prestige, я просто був вражений комфортом салону, м’якістю ходової.
Хм. І це все при жахливому дизайні, як екстер'єру так і інтер’єру (знову ж таки, це особиста думка, вона може відрізнятися від думки власників Toyota Camry, не ображайтесь).Далі був протестований Passat 1.8 TSI DSG, гарне передбачуване авто, комфортне. Але для мене одна проблема, як сказав мені один наш камрад з мишкою на аватарці, машина зовсім без емоцій, взагалі.
А «СС» по прайсу не проходить.От думаю я тепер, що вибрати:

1)Toyota Camry 2.5 6AT Lux
2)Passat PremiumPlus 1.8 TSI DSG
3)Honda Accord 2.4 АТ
Бюджет – 380.000,00 гривень.
Дизель – напевно не потрібен, адже більше 10-12 тисяч км на рік в мене не вийде.
Корейців не розглядаю в принципі, напевно стереотип
, але не хочу.P.S. дорікати мені, що дуже часто створюю теми про вибір авто не потрібно, адже я вибирав всього 2 універсали:
1й для тестя, дякуючи цьому форуму
придбана Ауді А4 оллроуд.2й для кума, дякуючи автоюа
, придбаний дизельний Соренто.Дякую Вам всім!
Змінено Vasiliy TDI (13:57 12/09/2013)

(Як це б дико не звучало, але мені на роботі сказали, що моє авто не відповідає рівню зайнятої посади…)