Закончилась убедительной победой. Действия гаишника признаны противозаконными, постановление - отменено.
Ход дела описан в этой теме - http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=7496691&an=0&page=0#Post7496691
Минус - никак не отражены неконституционность постановления, и неправильная установка знаков на посту ГАИ.
Плюс - просмотрели запись видеорегистратора, и увидели, что скорость я начал снижать задолго до поста; хорошо расписали о том, что из себя представляет Визир; и некоторые аспекты замера скорости на повороте дороги; а также процессуальные вопросы.
Остался один момент - как обратить внимание нужных органов на:
".... застосування ВДАI УМВС України бланків постанов про правопорушення, які містять посилання на ст. 14-1, ч. 5, 6 ст. 258 та ст. 283 КУпАП.
Відповідно до ст. 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Відповідно до чинного законодавства, статтю 14-1, частину шосту статті 258 КУпАП, визнано такими, що не відповідають Конституції України (є неконституційною), згідно з Рішенням Конституційного Суду України від 22.12.2010 р. N 23-рп/2010.
Відповідно до статті 152 Конституції України - закони, інші правові акти або їх окремі положення, що визнані неконституційними, втрачають чинність з дня ухвалення Конституційним Судом України рішення про їх неконституційність.
У відповідь на мій інформаційний запит від 18.08.2013 р. до міністерства внутрішніх справ з проханням пояснити чому в бланках постанов містяться посилання на неконституційні нормативні акти, я отримав відповідь, до додатку 16 Інструкції з оформлення працівниками ДАІ МВС України внесено відповідні зміни, наказ №77 від 22.02.2009, але положенням п.1 наказу МВС України від 14.05.2012 року №422, передбачено, що виготовлення бланкової продукції нового зразка буде забезпечено після повного використання підрозділами ДАІ МВС України бланків старого зразка (лист №4/1-К-543зі).
Таким чином до мене було застосовано винесення постанови по справі про адміністративне правопорушення з посиланням на статті 14-1, ч. 5, 6 ст. 258 та ст. 283 КУпАП, що визнано такими, що не відповідають Конституції України (є неконституційною), згідно з Рішенням Конституційного Суду України від 22.12.2010 р. N 23-рп/2010."
Писать в Ген. прокуратуру? Уповноваженій Верховної Ради України з прав людини? ЕСТЬ МЫСЛИ??!!
p.s. Кому надо козу искового заявления, постановления суда или сканы запроса и ответа ДАИ о бланках - пишите в личку.
Змінено izon (11:50 25/11/2013)

как бы не попросили справку с суда, что дело было на рассмотрении раньше 15 суток