Ситуація наступна:в цю суботу-ДТП,моя машина SEAT ALTEA 1.2 TSI(2011р) і VW CADDY TDI(2006р.)...жіночка на Каддіку верталась з нічної зміни(цілодобовий магазин) і заснула,відповідно виїхала на зустрічну...результат...лоб в лоб...
Постраждалі:я(був пристбінутий,відповідно-практично нічого,кілька ссади), дружина(не була пристібнута)- гематома на голові ще щось там,тобто межує на меже легких/середніх ушкоджень...жіночка,яка заснула-гірше,перелом здається ще щось....
Так як були постраждалі,відповідно окрім ДАІ був слідчий....все офрмили,обидві машини на штрафмайданчик...вчора написав заяву в його страхову ЕТАЛОН,до речі як платять можливо хтось знає????
Все-рівно відшкодування страхової це максимум 50 000...
Чоловік винуватиці все підтверджує вину і так дальше...але на питання як розходимось,відповідає що "грошей немає і т.д."...хоча є впевненість що ситуація протилежна...на мій аргумент про суд...нервова відповідь що "хочете будемо судитися,виграєте0мені пофіг,буду типу 25 років Вам платити по 100 грн"...
ОСЬ таке лайно...
Як діяти і як поводитись в цій ситуації????
Щось уточнити-запитуйте,радо відповім!!!!

С непосредственной причинно-следственной связью нарушения соответсвующих пунктов ПДД с ушкодженням.