Так я розумію що найближче що сюди підходить це 1.8 Октаха
перейти на газ - ваше всё.пфф, це навіть не розглядаеться-ні.
Так я розумію що найближче що сюди підходить це 1.8 Октаха
а сколько сек у такой машины?
щоб їхало і не жерло? еконмія в 1л не розглядаеться-залишу тоді Хонду.Так не бывает. Или жрет или не едет. Чтобы ехать, надо что-то жрать. Возможно гибриды всякие или елктро-Теслы будут не жрать, но стОят у нас они так, что на разницу в цене, с теми, что жрут, можно таки будет не сильно экономить на жрачке
.
Так я розумію що найближче що сюди підходить це 1.8 Октахаменше жерти, особливо з твоєю вдачею, буде легше авто. то я б дивився в такому випадку на малі авто з "нетиповими/горячими" двигунами. поло 1,4т, фіеста екобуст, далі перелічувати важко, але вважаю ти напрям побачив

Замалі, хочаб С клас.Так я розумію що найближче що сюди підходить це 1.8 Октахаменше жерти, особливо з твоєю вдачею, буде легше авто. то я б дивився в такому випадку на малі авто з "нетиповими/горячими" двигунами. поло 1,4т, фіеста екобуст, далі перелічувати важко, але вважаю ти напрям побачив![]()
Она когда за 7,8 до 100 едет, то жрет не меньше Аккорда 2,4, которые тот едет до 100 примерно такжеТак я розумію що найближче що сюди підходить це 1.8 Октаха
7.8
. Да, в условно средних режимах будет меньше на 1 л, но это не рассматривается даже
.
Шотут думать?не палкий прихильник соляри, але може повернусь до цього питання.
2.0тди от вв , кузов выбирай сам. Суперб 2.0тди ел по трассе при нормальной езде 5.3л
щоб С їхав треба спалювали багато... тут тільки disel (момент дозволяє нормально прискорюватись і не жерти зайвого при підтримуванні бажаної швидкості).Замалі, хочаб С клас.Так я розумію що найближче що сюди підходить це 1.8 Октахаменше жерти, особливо з твоєю вдачею, буде легше авто. то я б дивився в такому випадку на малі авто з "нетиповими/горячими" двигунами. поло 1,4т, фіеста екобуст, далі перелічувати важко, але вважаю ти напрям побачив![]()
BMW 330d
MB C 250CDI
жрут слёзы, а едут мощно
так я ж цю тему для підтвердження своїх думок і створивОна когда за 7,8 до 100 едет, то жрет не меньше Аккорда 2,4, которые тот едет до 100 примерно также...
7.8. Да, в условно средних режимах будет меньше на 1 л, но это не рассматривается даже
.
2.0тди от вв , кузов выбирай сам. Суперб 2.0тди ел по трассе при нормальной езде 5.3л
ПС Суперб не керуеться
ПС Суперб не керуеться

)
ПС Суперб не керуеться
Конкретизую: Леон 2,0 ТДІ + чіп
(Це з відносно бюджетних варіантів, якщо не вистачить на задній привід)