Ну що - поспілкуємось))?
Минулого року тут була моя темка про вибір авто на наступний рік за 20 000$. Пройшло трохи часу, багато що змінилось. Все ж хочеться змінити свого гетца на щось інше. Я й сам не дуже розумію, що хотів би. Точно хочу більший багажник. Точно хочу більший кліренс - 13 см під захистом у гетца ловлять всі напливи на трасі. Точно хочу ABS i ESP. Ну і шось комфортніше на трасі (пробігу близько 60-40 траса місто)
Отже:
До 15 000$ (ну 16000 за шось хороше)
Від 2010 року
Пробігу - до 70тис.км.
Куплена і обслужена в Україні одним власником
Було б добре якусь автоматику, яку можна брати бу. Але й з механікою проживу
Середній пробіг - 13 тисяч в рік)
По спаданню пріоритету:
ABS
ESP
ISOFIX
Багажник від 400л
Не седан. Не б клас
Клімат контроль
Розхід по трасі до 7,5л при шв до 110км/год (можна і бензин і дизель - лише не газ)
Кліренс від 15см (можна менший, але з реальною можливістю установки проставок)
Центральний замок
Бортовий комп'ютер
Склопідйомники всі
В ідеалі я б хотів Renault Scenic 3 на дизелі, але таких дуже мало (я чесно кажучи і не впевнений, що такі у нас продавались).
Основний акцент на те, що я сам не розумію поки, що хочу. Якщо не визначусь - залишусь з гетцом. А посидіти в інших автівках, не купуючи їх-не дуже красиво.
P.S. Змушений створювати свою тему, бо переважно вибирають седани. Минулого року autoua мені гарно пріоритети розставило, допоможіть і зараз.

з Вашими вимогами, та ще й Гранд)
Багажник там один з найбільших в класі це точно, салон по мірках класу просторний. За ESP, правда, потрібно було доплачувати крім топової комплектації. Кліренс заявлений 17. Салон приємний по матеріалах, мінус цієї платформи - стукаюча на нерівностях під загрузкою балка.