Спокусився і я. Талони придбав у Surgeon86, у миру Юрія
Спочатку все йшло добре. Перша партія, тоді це було ОККО, була використана нормально – звичайні паперові талони з штампом про дату останнього використання.
Тож, коли з’явилась ще привабливіша пропозиція на талони WOG - вирішив, чого б ні і замовив і 2 жовтня забрав. Талони виявились пластиком, без терміну використання, Юрій сказав, що рік точно. Чогось повірилось …
Перший дзвіночок продзвенів, коли один з талоні в на 10л виявився заблокованим. Подзвонив Юрію і він мене запевнив, що таке буває, нічого страшного, поміяє, але вже усі разом, якщо раптом з'являться. Знову повірилось…
Аж ось 19 жовтня прогримів грім, на заправці, з 150 наявних літрів, незаблокованими виявилось лише 10.
Юрій уже не відповів, як не відповідає й досі.
Спроба виявити причину блокування самостійно виявила інші цікаві подробиці. На цей раз у веденні бізнесу компанією WOG.
По-перше, на АЗК термін дії талонів та причину їх блокування вам ніхто не скаже.
По-друге, для того, щоб щось виявити у пунктах обслуговування, ви повинні знати менеджера, що відповідає за конкретні талони, або мати при собі податкову накладну контори, що їх придбала. Все, інших законних варіантів не їснує.
По-третє, на сайті, є припис, що, цитую: «Компанія не несе відповідальності і не розглядатиме скарги стосовно заблокованих талонів, що було придбано, не в регіональних представництвах компанії.» Хоча самі талони є яскравим образчиком документу на пред’явника і думаю компанія саме цього й добивалась.
Ось така от хня, малята.
Змінено Молчун (16:05 11/11/2014)