Кто юзает Waze? Лучше Яндекса/Гугля, чтобы посмотреть откуда/докуда пробень или по незнакомым улицам пошастать?
В старой теме писали: "Присоединяйтесь в группе автоюа уже более 80 пользователей". Что-то у меня не видит групп вообще

Старая тема уже недоступна, потому открою новую
Кто юзает Waze? Лучше Яндекса/Гугля, чтобы посмотреть откуда/докуда пробень или по незнакомым улицам пошастать?
В старой теме писали: "Присоединяйтесь в группе автоюа уже более 80 пользователей". Что-то у меня не видит групп вообще![]()

Я біля тещиного будинку малював.вейз на Троещині чітко заводить в двір мого будинку, коли гуглові карти кидають на проспекті Маяковського (це щодо номерів будинків). Хоча номери будинків (і міждворові проїзди) гуглові карти впевенено малюють там, де треба.
Не всі дворові проїзди позначені в вейзі. Але карта є - сиди, малюйЯ біля тещиного будинку малював.
Припинив користуватись вейзом після двох фейлів. Цією весною він мене завів в пробеню на московському по дорозі на роботу (було ДТП на мосту), а потім - на набержно-рибалській по дорозі додому. Це була включена навігація, тобто воно мало б розуміти, куди я їду. При тому, що гуглова навігація чітко намалювала там червоним, але було вже пізно (X6 вантажили на евакуатор на перехресті з Електриків)
Банально мало користувачів, трафік гуглокарт воно не сприймає (чи сприймає криво). Сподіватись, що хтось буде ставити вручну відмітки (ой, пробочка/тягнучка) не доводиться. Так, воно вміє перепитувати "чи в тягнучці?" і, навіть, автоматично відповідати "так". Можна ставити відмітки про ДТП (що потім показують гугло карти). Якщо заводити там френдів - то воно буде кувікати, якщо ви опинитесь поруч. Фейсбук на колесах.
Повернувся назад на гуглокарти, мені там голос навігаторши набагато більше подобається. Да і маршрути по Київу воно будує з оглядом на пробки, а не тупо по карті.
Принаймні, про тягнучки та корки, бо там встигаю. А якщо якась ДТП трапляється і проїхати можна досить швидко — то не завжди.
Може тут продовжити обговорення цього сервісу? Ну щоб інші теми на захламляти![]()
вчасно! Може тут продовжити обговорення цього сервісу? Ну щоб інші теми на захламляти![]()
вчасно!
Завантажив, покищо придивляюсь.
У чому тут переваги?

Хоч в мене є він куплений, проте в плані заторів він мені не сподобався.
Знаю, що деякі міста напряму їм передають інфу про перекриття, ремонтні роботи і т.д.