Вам как? Интересно, сколько будет стоить?
с -но цена будет космос
До конца года линейку «Тигуанов» обещают расширить 7-местной версией, но продаваться она будет не на всех рынках.Ну прекрасно - зробити 7-місну версію Туарега ніззя, а от розмістити третій ряд в меншому Тігуані - без питань
Сейчас в Украине 210-сильная бензиновая версия на DSG в базе стоит около 1,1 млн. гривен. Новый явно будет не дешевле.Топовий Тіг коштує 1.039.000 грн, що на 50тис менше тієї суми, котру ви озвучили
230-сильный дизельный BMW X5 стоит от 1,2 млн. грн. Рестайловый ML (который сейчас GLE) тоже от 1,2 млн.
По-друге, там реально дуже і дуже хороша комплектація - бі-ксенон, круїз, зимовий пакет, хороша "голова" з блутусом, датчики дощу/світла, камера+парктронік (чисто щоб позанудствувати, я б може додав собі навігацію і динамічне світло). По-третє, це вже кінець цьому поколінню, тому знижки на цей Тіг у дилерів будуть традиційно в районі 10%
В той час як голий бімер за 1.198.000грн тільки починатиметься
Хороша "версія" Х5..Цікаво якими будуть ціни?І коли їх можна буде "потрогати руками" в Україні?Напевно не раніше літа 2016.
А можна дізнатись, звідки такі умовиводи?Хороша "версія" Х5..Цікаво якими будуть ціни?І коли їх можна буде "потрогати руками" в Україні?Напевно не раніше літа 2016.
думаю помилка десь на півроку - рік . не раніше 2017 на жаль![]()
А можна дізнатись, звідки такі умовиводи?Хороша "версія" Х5..Цікаво якими будуть ціни?І коли їх можна буде "потрогати руками" в Україні?Напевно не раніше літа 2016.

ХзА можна дізнатись, звідки такі умовиводи?...
подивився в одному файлику
ну хоча саме потрогати руками напевно можна буде раніше, а купити пізніше . Я мав на увазі реальні продажи.
Мій гольф дебютував в вересні, а вже в грудні журналісти катались ним Києвом 
Що можуть затримувати, так це окремі комплектації - типу привезуть спочатку бензинки, а дизель - лиш за півроку. Ось це можливо![]()
думаю совсем немного покупателей тигуана в топе будет
бо покупаешь авто за 1.1 млн + налоги при регистрации + 25т на протяжении 5 лет платишь....в итоге тигуан выходит = 55 000 и более![]()
Вам как? Интересно, сколько будет стоить?![]()
Это за что там 25 тысяч в год?
Это за что там 25 тысяч в год?
Это типа премиум всё что дороже миллиона.![]()