Це правда чи все не настільки погано?
Змінено Traveler (09:27 06/11/2015)
Порівнював авео та ланос протягом 250 тис. Всі поломки були схожі, вилізали на різному пробігу але загалом повторювалися. Відмінність що авео вища тому з бордюрів легше зіскакувати та сідати/виходити зручніше. І коробка в авео з довшими передачами (авер п"ята, швидкість 80, обороти 2000. ланос п"ята, швидкість 80, обороти 2400 здається)
... ланос п"ята, швидкість 80, обороти 2400 здається) ...Какой ланос ? 1,5 / 1,6 ? ... Хотя на 1,6 ещё короче передачи.
... ланос п"ята, швидкість 80, обороти 2400 здається) ...Какой ланос ? 1,5 / 1,6 ?
Дивлюсь б/в 6-8 років. Про відгукам.Авео потребує більше уваги, грошей. Кузові та підвіска слабші.
Це правда чи все не настільки погано?

, але думаю вже треба міняти.Дивлюсь 1,5 і те, і те.
Авео 1 і Ланос СЕ ще епохи переходу від Польских до Українських
Авео 1,6, т250, 2008р, 80+ пробіг. Крім регламенту і власних "косяків" нічого не робив. Акум ще рідний, але думаю вже треба міняти.
Порівняно з ланосом комфортніший, якщо так можна сказати. По ціні обслуговування -однаково. Холівар - китаєць чи кореєць - покуривши форуми, зробив висновок, що різниці немає.
С каким авто больше проблем с красным или черним?
Нужно сравнивать конкретные модели.
Есть авео в кузовах Т200 Т250 Т255
Китаец 1,6, Кореец 1,5, Украинец 1.5 (помоему еще поляк есть)
Ланос Т100 Т150
Поляк 1.4 - 1.6 Украинец 1,4-1,6 и тд
Все эти модели разные по качеству сборки и своими нюансами.
Дивлюсь 1,5 і те, і те.
Авео 1 і Ланос СЕ ще епохи переходу від Польских до Українських

Авео відпав з кандидатів. Хотів хетч, але кузови вже лізуть у більшості авто цих років [/цитата
Почему? Самая как по мне нормальная машина. Искать не битую Т0250 2007-2009 г.в. В районе 5,5-6,0 тыс дол думаю можно договорится.
Сам катаю на Т250 2007 г ., пробег правда маленький и до 90 тыс не набегал, хотя с пяток раз мотался аж через Волгу. А это пробеги минимум по 3 тыс км. Очень надежная машина. И моторесурс 500 тыс км. А все навесное - стойки, шрусы, и т.д. просто меняется. А хетчи еще дешевле, так как эта машинешка практически непродажная. ]